Rekrytointi
Avoimet työpaikat

Oletko sinä seuraava ammattilainen joukkoomme? Kiinnostaako työ, jossa tekijää arvostetaan ja palkitaan reilusti? Katso avoimet paikkamme alta tai ole suoraan yhteydessä! Hae myös rohkeasti vaikka et osaisikaan aivan kaikkia tehtävissä mainittuja asioita, mutta olet valmis niitä oppimaan.

[email protected]
Mitä haemme tällä hetkellä?
Avoin hakemus

Asiakastyytyväisyys on meille ehdottoman tärkeää, ja siksi teemmekin kaikkemme ottaaksemme asiakkaidemme tarpeet kokonaisvaltaisesti huomioon.

Haluamme toimia joustavasti mukautuen asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeisiin. Pyrimme tarjoamaan työntekijöille parhaat mahdolliset puitteet työssä onnistumiseen ja viihtymiseen.

Arvojemme mukaisesti pidämme tärkeänä tarjota mahdollisuuksia työharjoitteluun, joten meiltä kannattaa kysellä myös mahdollisuutta opintoihin liittyvän työharjoittelun suorittamiseen.

Miksi työskennellä meillä?
Hyvät työvälineet
Mahdollisuus vaikuttaa
Kehittyminen ja oppiminen
Reilu palkkaus
Henkilöstöedut
Kattava työterveyshuolto

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin, ja tämän vuoksi olemmekin valinneet työterveyskumppanimme kattavimman palvelupaketin henkilöstömme käyttöön.

Hammashuolto

Kattavan työterveyshuollon lisäksi tarjoamme henkilöstölle hammashuoltoedun.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Lakisääteisen tapaturmavakuutuksen lisäksi tarjoamme ryhmähenkivakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, jotta henkilöstömme voi nauttia huolettomasta vapaa-ajasta.

Liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu

Tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedut verottajan sallimaan rajaan asti. Lisäksi tuemme yhteisöliikuntaa ja tarjoamme lounasedun.

Puhelinetu

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme puhelinedun, johon kuuluu valitsemasi työsuhdepuhelin sekä liittymä.

Virvokkeet toimistolla

Toimistolla tarjoamme ilmaiset virvoitusjuomat sekä kahvia ja teetä työntekijöille ja vierailijoille.