Keitä olemme?

Olemme kokeneita IT-alan ammattilaisia ja tiimistämme löytyy laaja-alaisen teknologiaosaamisen lisäksi kokemusta onnistuneiden asiakasprojektin johtamisesta. Tiimimme yksi tärkein erottava tekijä on omistautumisemme innovaatio- ja asiakas-suhteiden rakentamiseen. Jokaisessa tekemässämme projetkissa pyrimme kehittämään ratkaisuja, jotka ovat käyttäjälähtöisiä ja luovat asiakkaillemme konkreettisia liiketoimintahyötyjä. Me arvostamme yhtäläisesti asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja oman tiimimme jäseniä ja tällä tavoin pyrimme pitkäkestoisiin sekä palkitseviin kumppanuuksiin ja asiakassuhteisiin.

Mitä teemme?

DataOps toteuttaa vaativia (ja toki tarvittaessa myös yksinkertaisempia) ohjelmistokehityshankkeita joko avaimet käteen-toimituksena tai osallistumalla asiantuntijana asiakkaan omaan ohjelmistokehityshankkeeseen. Tämän lisäksi tarjoamme edistyneen analytiikan ratkaisuja ja datan valmistelun sekä loppukäyttäjän itsepalveluanalytiikan ratkaisuja.

Konsultointi
Rakennamme tiedonhallinan ja liiketoimintatietojen hyödyntämisen palveluita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi tarjoamme projekti- ja hankehallinnan palveluita erikokoisten projektikokonaisuuksien tarpeisiin. Palvelumme perustuu useiden vuosien kokemukseen ja asiantuntemukseen parhaista Agile-, DevOps-, automaatio- ja laadunvalvontakäytännöistä.

Ohjelmistokehittäjämme hallitsevat modernit menetelmät, innovatiivisen ajattelun jaaktiivisen asiakaspalvelun. Tiimimme on aina valmis vastaamaan asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin ja palvelummejoustavat asiakkaidemme teknologia- ja henkilöstövaatimusten mukaisesti.

Edistynyt analytiikka
Smarten Advanced Analytics -ratkaisumme tukee parhaita DataOps-käytäntöjä ja tarjoaa kehittyneiden analytiikkaominaisuuksien lisäksi käytettävyyttä, joka on tarpeeksi helppoa ja yksinkertaista jopa satunnaiselle yrityskäyttäjille. Smarten-ratkaisu on ollut esillä ja arvioitu mm. useissa Gartnerin raporteissa. Lisätietoja tuotteesta löydät osoitteesta www.smarten.fi

Miten voimme auttaa?

Kasvata liiketoimintaa kanssamme.

Ylläpidämme huipputasonosaamista jatkuvilla koulutuksilla ja tiimimme onkin aina valmis tukemaan yritystäsi kasvussa. Toteutamme asiakaskohtaisia hankkeitajoissa hyödynnämme osaamistamme analytiikkapalveluista, ohjelmistokehitylsestä, tietovarastoinnista (DW), datan poiminnasta ja muokkaamisesta (ETL).

Smarten Advanced Analytics- tuotteemme tarjoaa kehittyneitä yrityskäyttäjille suunnattuja työkaluja, jotka pitävät sisällään mm. itsepalveluna tehtävän datan valmistelun, älykkään visualisoinnin ja avustavan ennakoivan mallinnuksen. Smarten ratkaisun avulla yritykset voivat demokratisoida käytössä olevien tietovarastoiden hyödyntämisen ja näin ollen tehostaa toimintojaan.

Asiakkaitamme:

Lisätietoja tuotteista ja palveluistamme Ota yhteyttä jo tänään.